Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij na ontvangst van de betaling dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,99 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf €100,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd en retour

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u de gehele bestelling retourneert krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u een deel van de bestelling retourneert krijgt u enkel dit product terug gestort op uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen af van welke bezorgd dienst u kiest, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen door een reply te sturen op de bevestigingsmail van uw bestelling. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: Magische truffels zijn uitgezonderd van retourneren i.v.m. de houdbaarheid van het product.

Het bestelde product moet binnen 28 dagen na de besteldatum in ons magazijn gearriveerd zijn. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen door een reply te sturen op de  bevestigingsmail van uw bestelling. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Indien u niet de gehele bestelling wilt ruilen zijn wij helaas genoodzaakt om opnieuw de verzend en verpakkingskosten in rekening te brengen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. U kunt gemakkelijk een reply sturen op de bevestigingsmail van uw bestelling.

Ben je minimaal 

18?

Wij verkopen onze producten uitsluitend aan consumenten van 18 jaar of ouder!

Scroll naar boven